2017. november 19.


bemutató: Greenzone Keszthely

Úgy gondoltuk, hogy sorban bemutatjuk a verseny támogatóit. Szerintünk fontos, hogy ne csak egy logót lássatok belőlük, hanem egy kicsit mélyebben is megismerhessétek, hogy kik állnak a verseny mögött.
Elsőként a keszthelyi Greenzone Kerékpárbolt kerül bemutatásra, aki idén kiérdemelték a legdinamikusabban fejlődő BBB kereskedő címet. Ő az első szponzor, akik már a verseny ötlet fázisában mellénk állt és felajánlotta segítségét.
Keszthely, Rákóczi utca 15.

Egy bringabolttól kézenfekvő, hogy alkatrészeket ajánl fel a versenyzőknek. A mi esetünkben is ez valósul meg, s néhány kerékpáros ajándékkal gazdagodik néhány kategória győztese.
A sok helyen tapasztalt "úgysem tudjuk eladni ezeket a kacatokat, adjuk oda, ajándékba jó lesz" hozzáállástól nem kell tartani :)

A megújult GreenZone 2007-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A készleten levő, kipróbálható és rögtön hazavihető Caprine-k és Hauserek mellett Kelly's, Merida és még sok más szélesíti a repertoárt. Ezen felül szinte nincs olyan modell, amit rövid határidővel be ne tudnának szerezni. A szervíz etalon: gyors és minőségi munka.
 

Nincs olyan hét, hogy ne lenne egy jó bringa, egy pillekönnyű országúti vagy egy össztelós karbon vagy vagy ... Ha egyszer valaki betér a boltba, garantálom nem fog üres kézzel távozni, mert biztos elcsábul valamin!

EGY ELÉGEDETT ÜGYFÉL! ... KOLUMBIÁBÓL
Ezt a kerékszettet a Bikemag-on hirdettük még a nyáron. Volt rá egy érdeklődő Kolumbiából. Először azt hittem valami vicc, de hosszas levelezés után kiderült, hogy a srác tényleg szeretné ezt megvenni. Egyeztettünk, majd fizetés után elindult a kerék a világ másik felébe. A bürokrácia kicsit megnehezítette a dolgot, de 3 hónap után Jeronimo boldogan tartja kezében a kereket!
Itt a Balaton, a Keszthelyi-hegység, Te pedig bringáznál, de nincs mivel? Akkor pattanj fel egy kölcsönzős bringára, tedd zsebre Judy és Siki tippjeit, tanácsait és csapasd!

Jön a tél. Kit érdekel?! Bérelj sícuccot, addig meg hagyd ott a bringád nagygenerálra, hogy ne tavasszal kelljen sorba állni! Azt is érdemes észben tartani, hogy emellett a sílécek javítását is meg tudják csinálni.

Ha Keszthelyen jártok, feltétlenül nézzetek be a Rákóczi utca 15-be!
A webshop megnyitásáig figyeljétek a bolt apróhirdetéseit!

Az egyik egyedileg készített modell. Az elégedett riderről sajnos nem készült fotó.